Scroll

Patrata cu sticla

Balustrade din aluminiu patrate: Limbajul formelor drepte – Stil si Perfectiune. Design Exclusivist
project image

Cu sticla pe piese intre montanti

Executam balustrada patrata din aluminiu eloxat cu sticla cu montaj inclus, numele comercial al modelului nostru este: DANA 3. Blaustrada patrata din aluminiu cu sticla se poate executa pe orice tip de balcoane sau terase, indiferent de destinatia lor.

 Sticla este fixata intre montanti in piesa sticla, putand fi in varianta securizata cu grosime de 8 sau 10 mm sau laminata 441 sau 551 mm. Sticla poate fi clara, colorata, sablata. Balustrada se comercializeaza in varianta standard cu profile (profil fixare si mana curenta) din aluminiu eloxat insa profilele pot fi vopsite RAL.  In calulul standard,  montantii de balustrada sunt dispusi la o distanta de 850 - 900 - 950 mm unul fata de altul. Inaltimea standard pentru balustrada rotunda cu bare verticale DANA 3  fiind 900 - 950 mm de la pardoseala deasupra mana curenta, ia inaltimea panoului de sticla fiind de 675 - 775 mm.

Pentru a merge in pagina de preturi balustrada patrata din aluminiu cu sticla, da clik pe denumirea modelului

project image

Cu sticla pe profile in exterior montanti

Executam balustrada patrata din aluminiu eloxat cu sticla cu montaj inclus, numele comercial al modelului nostru este: DANA 3. Blaustrada patrata din aluminiu cu sticla se poate executa pe orice tip de balcoane sau terase, indiferent de destinatia lor.

 Sticla este fixata in exterior montanti in profile U aceasta putand fi in varianta securizata cu grosime de 8 sau 10 mm sau laminata 441 sau 551 mm. Sticla poate fi clara, colorata, sablata. Balustrada se comercializeaza in varianta standard cu profile (profil fixare si mana curenta) din aluminiu eloxat insa profilele pot fi vopsite RAL.  In calulul standard,  montantii de balustrada sunt dispusi la o distanta de 850 - 900 - 950 mm unul fata de altul. Inaltimea standard pentru balustrada rotunda cu bare verticale DANA 3  fiind 900 - 950 mm de la pardoseala deasupra mana curenta, ia inaltimea panoului de sticla fiind de 675 - 775 mm.

Pentru a merge in pagina de preturi balustrada patrata din aluminiu cu sticla, da clik pe denumirea modelului

Unde puteti monta o balustrada patrata din aluminiu eloxat cu sticla: 

– la malul marii acolo unde briza sarata este dusmanul altor tipuri de balustrade;

– scoli, gradinite, institutii tehnice

– in piscine, acolo unde calcarul ataca metalele;

– hoteluri, vile, pensiuni, case particulare aflate in zone cu ape minerale izotermale sau hipertermale cu diferite compozitii chimice sulfuroase, clorurate, calcice, sodice, care de asemenea sunt dusmanul altor metale ;

– case particulare: balcoane, terase;

– imprejmuire parcari mall-uri;

– imprejmuire piscine;

– blocuri rezidentiale respectabile;

Balustrada patrata din aluminiu sticla, are cea mai larga arie de acoperire: case, cladiri rezidentiale, pentru proiecte cladiri comerciale sau de birouri, terase, restaurante, renovari de orice tip, piscine, etc. 

Avantajele de a folosi balustrade patrate din aluminiu eloxat: 

eloxarea este garantata 50 ani; nu se exfoliaza, nu-si pierde culoarea; se monteaza usor si la nevoie se poate demonta; fiind un sistem modular, nu se sudeaza, prin acest mod poata fi montata de orice persoana cu o baza de cunostiinte minime, se evita fumul si riscul de a se arde pardoseala sau peretii; confera un design placut spatiului, putandu-se cu usurinta curba dupa raza, vopsi in sublicromie Imitatie Lemn sau electrostatic in orice RAL; si nu in ultimul rand este o varianta economica, ieftina, pentru o balustrada in comparatie cu inoxul, diferenta putand ajunge si cu 50% mai putin

Balustrada patrata din aluminiu cu sticla are in componenta urmatoarele repere:

   Mana curenta rectangulara, dimensiune: 60 x 25 mm sau 80 x 30 mm. Aceasta este pozitionata la partea superioara a balustradei.

   Montant patrat sau balustru, dimensiune 40 x 40 mm sau 50 x 25 mm. Aceastia sunt stalpii care, practic cosntruiesc si sustin toate celelealte elemente componente ale unei balustrade.

   Profil U 20 x 25 sau profil U 25 x 32 cu ajutorul carora se confectioneaza panourile verticale efectiv.

   Piese fixare sticla

   Sticla securizata 8 si 10 mm sau sticla laminata 4.4.1 si 5.5.1 mm

 

①       Balustrada patrata din aluminiu cu sticla se poate monta pe scari, balcoane, terase.

       Modalitatea de montaj poate sa fie: pe pardoseala; laterala. Pe pardoseala se monteaza cu buloni otel, iar lateral cu piesa fixare laterala

 

         Balustrada patrata cu sticla securizata sau laminata poate fi confectionata in trei variante, acestea fiind si cele mai uzuale:

               ① cu sticla fixata intre montanti, pe piese sticla. Modelul nostru comercial: DANA 3;

               ②  cu sticla in exteriorul montantilor fiind fixata la partea superioara in mana curenta cu canal iar in partea inferioara in profil U. Modelul nostru comercial: DANA 3A;

               ③ cu sticla  in exteriorul montantilor fixata atat la partea superioara cat si la partea inferioara in profil U

 

     

          Balustrada din aluminiu patrata sticla se livreaza standard eloxat, argintiu inchis (inox), insa se poate comercializa, pe comanda ferma, vopsita electristatic RAL

     

Putem executa montaj de balustrade patrata din aluminiu cu sticla  cu usurinta in orase precum: Giurgiu, Alexandria, Turnu Magurele, Constanta, Mangalia, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Vaslui, Bacau, Roman, Piatra Neamt, Iasi Buzau, Ploiesti (si toate localitatile limitrofe: Slanic Prahova, Valenii de Munte, etc), Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Turnu Severin, Resita, Hunedoara, Deva, Brasov (si toate localitatile de pe Valea Prahovei: Breaza, Campina, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, etc), Fagaras, Sibiu, Alba Iulia, Sighisoara, Targu Mures, Turda, Cluj Napoca si la cerere in orice oras. De asemenea ne puteti solicita pentru montaj balustrada din aluminiu eloxat, vopsita ral sau imitatie lemn in orice loc din Bucuresti ( sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 ) precum si in orice localitate din judetul Ilfov (Saftica, Snagov, Balotesti, Izvorani, Corbeanca, Otopeni, Chiajna, Rosu, Domnesti, Ciorogarla, Bolintin Deal si Vale, Magurele, Jilava, Bragadiru, Mihailesti, Voluntari, Pipera, Tunari, Afumati, Stefanesti, Berceni, Vidra, Popesti Leordeni, etc)