Scroll

Patrata cu bare orizontale de siguranta

Balustrade din aluminiu patrate: Limbajul formelor drepte – Stil si Perfectiune. Design Exclusivist
project image

Pentru Scari

Executam balustrada patrata din aluminiu eloxat cu bare orizontale de siguranta cu montaj inclus, numele comercial al modelului nostru este: DANA 1. Blaustrada patrata din aluminiu se poate executa pe orice tip de scara, indiferent de destinatia ei.

Barele ornament se fixeaza direct de montant in varianta de oferta standard, insa se pot monta si prin intermediul unui suport decorativ, ceea ce va genera o usoara crestere a pretului. Barele ornament se pot monta intre 2 si 7 pe inaltimea balustradei.

Balustrada se comercializeaza in varianta standard cu profile (profile si accesorii) din aluminiu eloxat (argintiu inchis, argintiu deschis sau auriu) insa acestea pot fi vopsite  RAL. In calulul standard,  montantii de balustrada sunt dispusi  respectiv o treapta DA doua NU  in cazul scarilor. Inaltimea standard pentru balustrada patrate cu bare orizontale pentru scari DANA 1 fiind 900 - 950 mm de la pardoseala deasupra mana curenta.

Pentru a merge in pagina de preturi balustrada patrata din aluminiu cu bare orizontale de siguranta, da clik pe denumirea modelului

project image

Pentru Balcoane / Terase

Executam balustrada patrata din aluminiu eloxat cu bare orizontale de siguranta cu montaj inclus, numele comercial al modelului nostru este: DANA 1. Blaustrada patrata din aluminiu se poate executa pe orice tip de balcoane sau terase, indiferent de destinatia lor.

 Barele ornament se fixeaza direct de montant in varianta de oferta standard, insa se pot monta si prin intermediul unui suport decorativ, ceea ce va genera o usoara crestere a pretului. Barele ornament se pot monta intre 2 si 7 pe inaltimea balustradei. Balustrada se comercializeaza in varianta standard cu profile (profil fixare si mana curenta) din aluminiu eloxat insa profilele pot fi vopsite RAL.  In calulul standard,  montantii de balustrada sunt dispusi la o distanta de 850 - 900 - 950 mm unul fata de altul. Inaltimea standard pentru balustrada rotunda cu bare verticale DANA 1  fiind 900 - 950 mm de la pardoseala deasupra mana curenta.

Pentru a merge in pagina de preturi balustrada patrata din aluminiu cu bare orizontale de siguranta, da clik pe denumirea modelului

Unde puteti monta o balustrada patrata din aluminiu eloxat cu bare orizontale de siguranta: 

– la malul marii acolo unde briza sarata este dusmanul altor tipuri de balustrade;

– scoli, gradinite, institutii tehnice

– in piscine, acolo unde calcarul ataca metalele;

– hoteluri, vile, pensiuni, case particulare aflate in zone cu ape minerale izotermale sau hipertermale cu diferite compozitii chimice sulfuroase, clorurate, calcice, sodice, care de asemenea sunt dusmanul altor metale ;

– case particulare: balcoane, terase;

– imprejmuire parcari mall-uri;

– imprejmuire piscine;

– blocuri rezidentiale respectabile;

Balustrada patrata din aluminiu cu bare orizontale de siguranta, are cea mai larga arie de acoperire: case, cladiri rezidentiale, pentru proiecte cladiri comerciale sau de birouri, terase, restaurante, renovari de orice tip, piscine, etc. 

Avantajele de a folosi balustrade patrate din aluminiu eloxat: eloxarea este garantata 50 ani; nu se exfoliaza, nu-si pierde culoarea; se monteaza usor si la nevoie se poate demonta; fiind un sistem modular, nu se sudeaza, prin acest mod poata fi montata de orice persoana cu o baza de cunostiinte minime, se evita fumul si riscul de a se arde pardoseala sau peretii; confera un design placut spatiului, putandu-se cu usurinta curba dupa raza, vopsi in sublicromie Imitatie Lemn sau electrostatic in orice RAL; si nu in ultimul rand este o varianta economica, ieftina, pentru o balustrada in comparatie cu inoxul, diferenta putand ajunge si cu 50% mai putin.

Balustrada patrata cu bare orizonatale din aluminiu are in componenta urmatoarele repere:

   Mana curenta rectangulara, dimensiune: 60 x 25 mm sau 80 x 30 mm. Aceasta este pozitionata la partea superioara a balustradei.

   Montant patrat sau balustru, dimensiune 40 x 40 mm sau 50 x 25 mm. Aceastia sunt stalpii care, practic cosntruiesc si sustin toate celelealte elemente componente ale unei balustrade.

   Bara ornament patrata sau bara de siguranta / securitate, dimensiune: 14 x 14 mm. Aceasta este fixata in exteriorul balustradei, de montanti.

①       Balustrada patrata din aluminiu cu bare orizontale se poate monta pe scari, balcoane, terase.

       Modalitatea de montaj poate sa fie: pe pardoseala; laterala. Pe pardoseala se monteaza cu buloni otel, iar lateral cu piesa fixare laterala

 

 

 

 

 

         Bara ornament patrata se monteaza, in varianta standard, direct pe montanti, insa prin intermediul unui suport decorativ, dand balustradei o nuanta de design oriental

 

     

          Balustrada din aluminiu patrata cu bare orizontale se livreaza standard eloxat, argintiu inchis (inox), insa se poate comercializa, pe comanda ferma, vopsita electristatic RAL

 

     

Putem executa montaj de balustrade patrata din aluminiu cu bare orizontale de siguranta cu usurinta in orase precum: Giurgiu, Alexandria, Turnu Magurele, Constanta, Mangalia, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Vaslui, Bacau, Roman, Piatra Neamt, Iasi Buzau, Ploiesti (si toate localitatile limitrofe: Slanic Prahova, Valenii de Munte, etc), Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Turnu Severin, Resita, Hunedoara, Deva, Brasov (si toate localitatile de pe Valea Prahovei: Breaza, Campina, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, etc), Fagaras, Sibiu, Alba Iulia, Sighisoara, Targu Mures, Turda, Cluj Napoca si la cerere in orice oras. De asemenea ne puteti solicita pentru montaj balustrada din aluminiu eloxat, vopsita ral sau imitatie lemn in orice loc din Bucuresti ( sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 ) precum si in orice localitate din judetul Ilfov (Saftica, Snagov, Balotesti, Izvorani, Corbeanca, Otopeni, Chiajna, Rosu, Domnesti, Ciorogarla, Bolintin Deal si Vale, Magurele, Jilava, Bragadiru, Mihailesti, Voluntari, Pipera, Tunari, Afumati, Stefanesti, Berceni, Vidra, Popesti Leordeni, etc)