Scroll

Balustrade din aluminiu

Balustrade rotunde si patrate/ rectangulare din aluminiu cu bare orizontale sau cu bare verticale si cu montaj
project image

ELLEN 1

Balustrada rotunda din aluminiu eloxat cu bare orizontale de siguranta. Se poate monta pe balcoane, terase, scari. De asemenea se pot monta pe pardoseala sau lateral.

Barele ornament se fixeaza direct de montant in varianta de oferta standard, insa se pot monta si prin intermediul unui suport decorativ, ceea ce va genera o usoara crestere a pretului. Barele ornament se pot monta intre 2 si 7 pe inaltimea balustradei.

Balustrada se comercializeaza in varianta standard cu profile (profile si accesorii) din aluminiu eloxat (argintiu inchis, argintiu deschis sau auriu) insa acestea pot fi vopsite  RAL. In calulul standard,  montantii de balustrada sunt dispusi la o distanta de 850 - 900 - 950 mm unul fata de altul, respectiv o treapta da doua nu in cazul scarilor. Inaltimea standard pentru balustrada rotunda cu bare orizontale ELLEN 1 fiind 900 - 950 mm de la pardoseala deasupra mana curenta.

Pentru a merge in pagina de preturi balustrada rotunda din aluminiu cu bare orizontale de siguranta, da clik pe denumirea modelului

project image

DANA 1

Balustrada patrata / rectangulara din aluminiu eloxat cu bare orizontale de siguranta. Se poate monta pe balcoane, terase, scari. De asemenea se pot monta pe pardoseala sau lateral. Barele ornament se fixeaza direct de montant in varianta de oferta standard, insa se pot monta si prin intermediul unui suport decorativ, ceea ce va genera o usoara crestere a pretului. Barele ornament se pot monta intre 2 si 7 pe inaltimea balustradei.

Balustrada se comercializeaza in varianta standard cu profile (profile si accesorii) din aluminiu eloxat (argintiu inchis) insa acestea pot fi vopsite  RAL. In calulul standard,  montantii de balustrada sunt dispusi la o distanta de 850 - 900 - 950 mm unul fata de altul, respectiv o treapta da doua nu in cazul scarilor. Inaltimea standard pentru balustrada patrata/rectangulara cu bare orizontale DANA 1  fiind 900 - 950 mm de la pardoseala deasupra mana curenta.

Pentru a merge in pagina de preturi balustrada patrata din aluminiu cu bare orizontale de siguranta, da clik pe denumirea modelului

project image

ELLEN 2

Balustrada rotunda din aluminiu eloxat cu bare verticale de siguranta. Se poate monta pe balcoane, terase, scari. De asemenea se pot monta pe pardoseala sau lateral. panourile de bare verticale se fixeaza in exteriorul montantilor pe profile D30 in varianta standard de oferta,  se pot monta si intre montantii de sustinere a balustradei  ceea ce va genera o  crestere a pretului. Barele verticale se pot monta intre 6 si 12. Balustrada se comercializeaza in varianta standard cu profile (profil fixare si mana curenta) din aluminiu eloxat insa profilele pot fi vopsite RAL.  In calulul standard,  montantii de balustrada sunt dispusi la o distanta de 850 - 900 - 950 mm unul fata de altul, respectiv o treapta da doua nu in cazul scarilor. Inaltimea standard pentru balustrada rotunda cu bare verticale ELLEN 2  fiind 900 - 950 mm de la pardoseala deasupra mana curenta. Pentru a merge in pagina de preturi balustrada rotunda din aluminiu cu bare orizontale de siguranta, da clik pe denumirea modelului

project image

DANA 2

Balustrada patrata /rectangulara din aluminiu eloxat cu bare verticale de siguranta.

Se poate monta pe balcoane, terase, scari. De asemenea se pot monta pe pardoseala sau lateral. panourile de bare verticale se fixeaza in exteriorul montantilor in profile U 20 x 25 sau 25 x 32 in varianta standard de oferta,  se pot monta si intre montantii de sustinere a balustradei  ceea ce va genera o  crestere a pretului. Barele verticale se pot monta intre 6 si 12.

Balustrada se comercializeaza in varianta standard cu profile (profil fixare si mana curenta) din aluminiu eloxat insa profilele pot fi vopsite RAL. Inaltimea standard pentru balustrada patrata cu bare verticale DANA 2  fiind 900 - 950 mm de la pardoseala deasupra mana curenta. Pentru a merge in pagina de preturi balustrada rotunda din aluminiu cu bare orizontale de siguranta, da clik pe denumirea modelului