Scroll

Cu sticla securizata sau laminata

Balustrade din aluminiu patrate: Limbajul formelor drepte – Stil si Perfectiune. Design Exclusivist
project image

Pentru Scari

Executam balustrada rotunda din aluminiu eloxat cu sticla cu montaj inclus, numele comercial al modelului nostru este: ELLEN 3. Blaustrada rotunda din aluminiu cu sticla se poate executa pe orice tip de balcoane sau terase, indiferent de destinatia lor.

 Sticla este fixata intre montanti in piesa sticla, putand fi in varianta securizata cu grosime de 8 sau 10 mm sau laminata 441 sau 551 mm. Poate fi de asemenea fixata in exteriorul montantilor pe profile D30. Sticla poate fi clara, colorata, sablata. Balustrada se comercializeaza in varianta standard cu profile (profil fixare si mana curenta) din aluminiu eloxat insa profilele pot fi vopsite RAL.  In calulul standard,  montantii de balustrada sunt dispusi la o distanta de 850 - 900 - 950 mm unul fata de altul. Inaltimea standard pentru balustrada rotunda cu sticla ELLEN 3  fiind 900 - 950 mm de la pardoseala deasupra mana curenta, ia inaltimea panoului de sticla fiind de 650 - 750 mm.

Pentru a merge in pagina de preturi balustrada patrata din aluminiu cu sticla, da clik pe denumirea modelului

project image

Pentru Balcoane / Terase

Executam balustrada rotunda din aluminiu eloxat cu sticla cu montaj inclus, numele comercial al modelului nostru este: ELLEN 3. Blaustrada rotunda din aluminiu cu sticla se poate executa pe orice tip de balcoane sau terase, indiferent de destinatia lor.

 Sticla este fixata fie intre montanti pe piese sau profie u, fie in exterior montanti in profile U aceasta putand fi in varianta securizata cu grosime de 8 sau 10 mm sau laminata 441 sau 551 mm. Sticla poate fi clara, colorata, sablata. Balustrada se comercializeaza in varianta standard cu profile (profil fixare si mana curenta) din aluminiu eloxat insa profilele pot fi vopsite RAL.  In calulul standard,  montantii de balustrada sunt dispusi la o distanta de 850 - 900 - 950 mm unul fata de altul. Inaltimea standard pentru balustrada rotunda cu bare sticla ELLEN 3  fiind 900 - 950 mm de la pardoseala deasupra mana curenta, ia inaltimea panoului de sticla fiind de 650 - 750 mm.

Pentru a merge in pagina de preturi balustrada patrata din aluminiu cu sticla, da clik pe denumirea modelului

Unde puteti monta o balustrada rotunda din aluminiu eloxat cu bare orizontale de siguranta: 

– hoteluri, vile, pensiuni, case particulare aflate in zone cu ape minerale izotermale sau hipertermale cu diferite compozitii chimice sulfuroase, clorurate, calcice, sodice, care de asemenea sunt dusmanul altor metale ;

– la malul marii acolo unde briza sarata este dusmanul altor tipuri de balustrade;

– in piscine, acolo unde calcarul ataca metalele;

– scoli, gradinite, institutii tehnice

– case particulare: balcoane, terase;

– blocuri rezidentiale respectabile

– imprejmuire parcari mall-uri;

– imprejmuire piscine;

Balustrada rotunda din aluminiu cu bare orizontale de siguranta, are cea mai larga arie de acoperire: case, cladiri rezidentiale, pentru proiecte cladiri comerciale sau de birouri, terase, restaurante, renovari de orice tip, piscine, etc. 

 

Avantajele de a folosi balustrade patrate din aluminiu eloxat: eloxarea este garantata 50 ani; nu se exfoliaza, nu-si pierde culoarea; se monteaza usor si la nevoie se poate demonta; fiind un sistem modular, nu se sudeaza, prin acest mod poata fi montata de orice persoana cu o baza de cunostiinte minime, se evita fumul si riscul de a se arde pardoseala sau peretii; confera un design placut spatiului, putandu-se cu usurinta curba dupa raza, vopsi in sublicromie Imitatie Lemn sau electrostatic in orice RAL; si nu in ultimul rand este o varianta economica, ieftina, pentru o balustrada in comparatie cu inoxul, diferenta putand ajunge si cu 50% mai putin.

Balustrada rotunda din aluminiu cu sticla are in componenta urmatoarele repere:

   Mana curenta rotunda, dimensiune: D50 x 2 mm sau D50 x 1,5 mm. Aceasta este pozitionata la partea superioara a balustradei.

   Montant rotund sau balustru, dimensiune D40 x 1,4 mm. Aceastia sunt stalpii care, practic cosntruiesc si sustin toate celelealte elemente componente ale unei balustrade.

   Profil rrotunda D30  cu ajutorul carora se confectioneaza panourile de sticla cu fixarea in exterior montanti.

   Piese fixare sticla pentru modelul cu sticla intre montanti

   Sticla securizata 8 si 10 mm sau sticla laminata 4.4.1 si 5.5.1 mm

①       Balustrada patrata din aluminiu cu bare orizontale se poate monta pe scari, balcoane, terase.

       Modalitatea de montaj poate sa fie: pe pardoseala; laterala. Pe pardoseala se monteaza cu buloni otel, iar lateral cu piesa fixare laterala

   

cu sticla fixata intre montanti, pe piese sticla. Modelul nostru comercial: ELLEN 3;

  cu sticla in exteriorul montantilor fiind fixata la partea superioara si inferioara  in profil D30. Modelul nostru comercial: ELLEN 3A;

cu sticla  in intre montanti fixata atat la partea superioara cat si la partea inferioara in profil D30. Modelul nostru comercial ELLEN 3B

     

          Balustrada din aluminiu rtounda cu sticla  se livreaza standard eloxat, argintiu inchis (inox), argintiu deschis (silver), auriu (goldie), insa se poate comercializa, pe comanda ferma, vopsita electristatic RAL

             

Putem executa montaj de balustrade rotunda din aluminiu cu bare orizontale de siguranta cu usurinta in orase precum: Giurgiu, Alexandria, Turnu Magurele, Constanta, Mangalia, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Vaslui, Bacau, Roman, Piatra Neamt, Iasi Buzau, Ploiesti (si toate localitatile limitrofe: Slanic Prahova, Valenii de Munte, etc), Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Turnu Severin, Resita, Hunedoara, Deva, Brasov (si toate localitatile de pe Valea Prahovei: Breaza, Campina, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, etc), Fagaras, Sibiu, Alba Iulia, Sighisoara, Targu Mures, Turda, Cluj Napoca si la cerere in orice oras. De asemenea ne puteti solicita pentru montaj balustrada din aluminiu eloxat, vopsita ral sau imitatie lemn in orice loc din Bucuresti ( sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 ) precum si in orice localitate din judetul Ilfov (Saftica, Snagov, Balotesti, Izvorani, Corbeanca, Otopeni, Chiajna, Rosu, Domnesti, Ciorogarla, Bolintin Deal si Vale, Magurele, Jilava, Bragadiru, Mihailesti, Voluntari, Pipera, Tunari, Afumati, Stefanesti, Berceni, Vidra, Popesti Leordeni, etc)