Scroll

Cabine dus din Sticla

CABINE DUS
CABINE DUS

Cabine DUS din sticla

portfolio image

Cabinele de dus din sticla au ocupat îndelung și cu încredere poziții de conducere atât în ​​rândul cumpărătorilor din România, cât și din străinătate. Luați în considerare diferite configurații, cum ar fi dreptunghiular standard, colț cu 2 pereți și configurații de rază și trapezoidale, înainte de a comanda și achiziționa cea care vi se potrivește. Cabina de duș poate fi realizată din sticlă transparentă, sticlă colorată de diferite culori, sticlă mată sau cu o peliculă specială din satin aplicată. Popularitatea sistemului de cabine dus din sticla  a creat o gamă largă de accesorii care vă permit să creați un stil unic bazat pe designul și interiorul băii dvs.
Dușurile din sticlă sunt ușor de întreținut. Sticla nu absoarbe ciuperca și mucegaiul nu mănâncă în ea și orice contaminare poate fi îndepărtată cu ușurință din aceasta folosind diverși agenți de curățare.

Cabine dus din sticla:

Toate cabinele de dus din sticla sau oereti cabine dus din sticla se comercializeaza personalizat fiecarui spatiu, pe comanda Toate cabinele de dus din sticla sau oereti cabine dus din sticla se comercializeaza personalizat fiecarui spatiu, pe comanda 

 

Tipuri:

 

Perete din sticlă WALK-IN a devenit un trend în designul băilor. Simplificați-vă camera de baie cu paravanele de dus WALK-IN, elegant, modern și ușor de montat.

Usi batante din sticla. Cabinele de acest tip au ocupat îndelung și cu încredere poziții de conducere atât în ​​rândul cumpărătorilor din România, cât și din străinătate. Sistemul de uși batante este foarte practic, permițând multe opțiuni și modificări.

Usi glisante din sticla. Cabinele de acest tip sunt potrivite pentru dușuri mici, unde nu există spațiu suplimentar pentru deschiderea cercevelei spre exterior. Sistemul de uși glisante este foarte convenabil și fiabil. 

Cabine Dus cu Certficare

Toate materialele adiacente realizari cabinelor de dus din sticla detin certificari

Modele