Scroll

Cu bare orizonatale de siguranta

Balustrade din aluminiu patrate: Limbajul formelor drepte – Stil si Perfectiune. Design Exclusivist
project image

Pentru Scari

Executam balustrada rotunda din aluminiu eloxat cu bare orizontale de siguranta cu montaj inclus, numele comercial al modelului nostru este: ELLEN 1. Blaustrada rotunda din aluminiu se poate executa pe orice tip de scara, indiferent de destinatia ei.

Barele ornament se fixeaza direct de montant in varianta de oferta standard, insa se pot monta si prin intermediul unui suport decorativ, ceea ce va genera o usoara crestere a pretului. Barele ornament se pot monta intre 2 si 7 pe inaltimea balustradei.

Balustrada se comercializeaza in varianta standard cu profile (profile si accesorii) din aluminiu eloxat (argintiu inchis, argintiu deschis sau auriu) insa acestea pot fi vopsite  RAL. In calulul standard,  montantii de balustrada sunt dispusi  respectiv o treapta DA doua NU  in cazul scarilor. Inaltimea standard pentru balustrada patrate cu bare orizontale pentru scari ELLEN 1 fiind 900 - 950 mm de la pardoseala deasupra mana curenta.

Pentru a merge in pagina de preturi balustrada  rtounda din aluminiu cu bare orizontale de siguranta, da clik pe denumirea modelului

project image

Pentru Balcoane / Terase

Executam balustrada rotunda din aluminiu eloxat cu bare orizontale de siguranta cu montaj inclus, numele comercial al modelului nostru este: ELLEN 1. Blaustrada rotunda din aluminiu se poate executa pe orice tip de balcoane sau terase, indiferent de destinatia lor.

 Barele ornament se fixeaza direct de montant in varianta de oferta standard, insa se pot monta si prin intermediul unui suport decorativ, ceea ce va genera o usoara crestere a pretului. Barele ornament se pot monta intre 2 si 7 pe inaltimea balustradei. Balustrada se comercializeaza in varianta standard cu profile (profil fixare si mana curenta) din aluminiu eloxat insa profilele pot fi vopsite RAL.  In calulul standard,  montantii de balustrada sunt dispusi la o distanta de 850 - 900 - 950 mm unul fata de altul. Inaltimea standard pentru balustrada rotunda cu bare orizontale ELLEN 1  fiind 900 - 950 mm de la pardoseala deasupra mana curenta.

Pentru a merge in pagina de preturi balustrada rotunda din aluminiu cu bare orizontale de siguranta, da clik pe denumirea modelului

Unde puteti monta o balustrada rotunda din aluminiu eloxat cu bare orizontale de siguranta: 

– hoteluri, vile, pensiuni, case particulare aflate in zone cu ape minerale izotermale sau hipertermale cu diferite compozitii chimice sulfuroase, clorurate, calcice, sodice, care de asemenea sunt dusmanul altor metale ;

– la malul marii acolo unde briza sarata este dusmanul altor tipuri de balustrade;

– in piscine, acolo unde calcarul ataca metalele;

– scoli, gradinite, institutii tehnice

– case particulare: balcoane, terase;

– blocuri rezidentiale respectabile

– imprejmuire parcari mall-uri;

– imprejmuire piscine;

Balustrada rotunda din aluminiu cu bare orizontale de siguranta, are cea mai larga arie de acoperire: case, cladiri rezidentiale, pentru proiecte cladiri comerciale sau de birouri, terase, restaurante, renovari de orice tip, piscine, etc. 

Avantajele de a folosi balustrade patrate din aluminiu eloxat: eloxarea este garantata 50 ani; nu se exfoliaza, nu-si pierde culoarea; se monteaza usor si la nevoie se poate demonta; fiind un sistem modular, nu se sudeaza, prin acest mod poata fi montata de orice persoana cu o baza de cunostiinte minime, se evita fumul si riscul de a se arde pardoseala sau peretii; confera un design placut spatiului, putandu-se cu usurinta curba dupa raza, vopsi in sublicromie Imitatie Lemn sau electrostatic in orice RAL; si nu in ultimul rand este o varianta economica, ieftina, pentru o balustrada in comparatie cu inoxul, diferenta putand ajunge si cu 50% mai putin.

Balustrada rotunda cu bare orizonatale din aluminiu are in componenta urmatoarele repere:

   Mana curenta rotunda, dimensiune: D50 x 2 mm sau D50 x 1,5 mm. Aceasta este pozitionata la partea superioara a balustradei.

   Montant rotund sau balustru, dimensiune D40 x 1,4 mm cu un canal sau cu doua canale de lucru. Aceastia sunt stalpii care, practic cosntruiesc si sustin toate celelealte elemente componente ale unei balustrade.

   Bara ornament rotunda sau bara de siguranta / securitate, dimensiune: D16 x 2 mm. Aceasta este fixata in exteriorul balustradei, de montanti.

①       Balustrada rotunda din aluminiu cu bare orizontale se poate monta pe scari, balcoane, terase.

       Modalitatea de montaj poate sa fie: pe pardoseala; laterala. Pe pardoseala se monteaza cu buloni otel, iar lateral cu piesa fixare laterala

         Bara ornament rotunda se monteaza, in varianta standard, direct pe montanti, insa prin intermediul unui suport decorativ, dand balustradei o nuanta de design oriental

   

          Balustrada din aluminiu patrata cu bare orizontale se livreaza standard eloxat, argintiu inchis (inox), argintiu deschis (silver), auriu (goldie), insa se poate comercializa, pe comanda ferma, vopsita electristatic RAL

                   

Putem executa montaj de balustrade rotunda din aluminiu cu bare orizontale de siguranta cu usurinta in orase precum: Giurgiu, Alexandria, Turnu Magurele, Constanta, Mangalia, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Vaslui, Bacau, Roman, Piatra Neamt, Iasi Buzau, Ploiesti (si toate localitatile limitrofe: Slanic Prahova, Valenii de Munte, etc), Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Turnu Severin, Resita, Hunedoara, Deva, Brasov (si toate localitatile de pe Valea Prahovei: Breaza, Campina, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, etc), Fagaras, Sibiu, Alba Iulia, Sighisoara, Targu Mures, Turda, Cluj Napoca si la cerere in orice oras. De asemenea ne puteti solicita pentru montaj balustrada din aluminiu eloxat, vopsita ral sau imitatie lemn in orice loc din Bucuresti ( sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 ) precum si in orice localitate din judetul Ilfov (Saftica, Snagov, Balotesti, Izvorani, Corbeanca, Otopeni, Chiajna, Rosu, Domnesti, Ciorogarla, Bolintin Deal si Vale, Magurele, Jilava, Bragadiru, Mihailesti, Voluntari, Pipera, Tunari, Afumati, Stefanesti, Berceni, Vidra, Popesti Leordeni, etc)