Scroll

Termopane salamander cu profil streamline SL 76 de 5 camere izolare termica

Termopane
Termopane

Termopane cu profil SALAMANDER.

portfolio image

Salamander inseamna calitate si inovatie. Dar si grija pentru mediul inconjurator. Acest lucru inseamna ca specialistii din spatele marcii isi petrec timpul in mod constant dezvoltand modele care sa ofere cele mai bune solutii dar sa si implementeze tehnologii capabile sa transforme viitorul in prezent. Increderea acordata de clientii care au achizitionat termopane Salamander fac ca aceasta poveste de succes sa continue si sa se dezvolte. Prin intermediul acestei marci investitiile clientilor s-au dovedit intotdeauna rentabile si pe termen lung, asadar va invitam si pe dumneavoastra sa faceti parte din aceasta poveste de succes si sa profitati de toate avantajele pe care vi le ofera ferestrele de calitate superioara. Suntem convinsi ca nu o sa doriti sa apelati la nici o alta marca dupa ce veti descoperi cat de multe avantaje si beneficii va ofera aceste termopane Salamander.

Streamline 76mm – 5 camere:

Latime 76 mm.

Profile 5 camere.

Numar garnituri 2.

Feronerie GU sau ROTO, reglabila pe 3 directii.

Tip Sticla vitraj cu argon, 24mm sau tripan 40mm

Profile Ecologice

Certificate Greenline

 

Izolatie termica:

  • Ferestre echipate cu geam dublu (24mm): Ug = 1.0 W/m²K, Uw* = 1,26 W/m²K | Uw** = 1,20 W/m²K
  • Ferestre echipate cu geam triplu (40mm): Ug = 0.7 W/m²K, Uw* = 1,05 W/m²K | Uw** = 0,99 W/m²K

* Valoarea Uw este calculata pentru o fereastra standard cu o suprafata de 1,82 m², cu distantier de aluminiu

** Valoarea Uw este calculata pentru o fereastra standard cu dimensiunile cu o suprafata de 1,82 m², cu distantier cald

Culori standard

Marele succes al unei cizme numita Salamander produsa la sfarsitul secolului XIX a facut ca si acum compania sa se numeasca SALAMANDER AG.

Salamander si pantofii, doua cuvinte inseparabile, ca si spiritul intreprinzator si inventivitatea care au caracterizat compania inca de la inceput. Jakob Sigle, fondatorul viitoarei Salamander AG, a fost un pionier al fabricarii industrializate a pantofilor. In 1885 el si-a fondat firma in Kornwestheim, Germania sub numele de Jakob Sigle – Productie si depozit, toate sortimentele de pantofi.

Cautand un loc pentru a produce un material nou si inovator pentru pantofi el a cumparat o propietate in localitatea Turkheim din Bavaria in 1917.
Aici a pus bazele a ceea ce este astazi Salamander Industrie Produkte GmbH. In 1936 compania dezvolta un material care este astazi numit pielea artificiala bounded leather.

Continuand imbunatatirea acestuia si metodele de fabricatie a ajuns in curand liderul mondial in domeniu. In 1960 incepe productia de materiale plastice cu realizarea unor tocuri pentru incaltaminte feminina.
Apoi productia componentelor din plastic pentru diferite industrii se diversifica.
In 1973, ca parte din diversificarea companiei apare ramura de productie de Profile PVC extrudate pentru ferestre si usi. In 1985 se introduce sistemul UNIVERSAL cu garnitura suplimentara de etanseizare, in 1996 SALAMANDER pune bazele sistemelor DESIGN iar in 1998 SALAMANDER lanseaza sistemele DESIGN: 2D, 3D, iD, mD.

STRATEGII – PERSPECTIVE

Strategia noastra este de a continua largirea pietei de desfacere in interiorul si exteriorul Germaniei. Realizam acest lucru prin identificarea unor noi aplicatii pentru produsele existente dar si prin dezvoltarea unor noi produse. Inovatia este cheia succesului.

Punand aceasta strategie in practica am atins o cifra de afaceri de peste 100 milioane EUR in 2001, care inseamna de patru ori mai mult fata de 1989. Facem tot posibilul pentru a mentine aceasta crestere.

Atingerea celor mai inalte standarde de calitate pe care fiecare client stie ca le gaseste la produsele noastre presupune munca in echipa si implementarea si dezvoltarea celor mai noi tehnologii. Gasim solutii inovatoare pentru orice problema tehnica, dar nu uitam nici o clipa sa lucram astfel incat sa protejam mediul inconjurator. De asemenea promovam comunicarea permanenta intre noi si partenerii nostri, oferim consultanta de specialitate astfel incat produsele si serviciile noastre sa atinga si sa depaseasca asteptarile clientilor nostri. Acestia sunt factorii decisivi pentru a va castiga increderea ca va aflati alaturi de un partener puternic.