Mana curenta pentru sticla

Mana curenta rotunda

Toate balustradele din sticla este necesar sa fie inchise la partea superioara cu profil mana curenta pentru sticla. Necesitatea inchiderii sticlelor in balustrade la partea superioara are un rol extrem de important, noi il numim de fapt dublu rol: in primul rand asigura alinierea totala a panourilor de sticla, mai ales pe distante lungi ale balustradelor eliminand absolut toate erorile ce pot aparea la partea superioara a sticlei din diverse motive, in al doilea rand stabilitatea mai ales a sticlelor cu inaltime mai mare decat media de confectionare a balustradelor din sticla.

          Va punem la dispozitie profil mana curenta, atat cu garnitura de etansare pentru sticla laminata sau laminat-securizata 6.6.2 si 8.8.2 mm cat si decorativa pentru sticla laminata sau laminat-securizata 8.8.2 mm astfel:

          1. Profil BV 6022 – mana curenta rotunda cu diametrul D 44 mm, cu lungimea de 6 ml, avand greutatea totala de 4.11 kg, in nuanta de aluminiu eloxat Argintiu Inchis (Inox) cu acoperire lucioasa si Argintiu Deschis Mat (Silver Matt). Profilul BV 6022 este complet accesorizat, cu coturi intoarcere, dop terminatie capat si prindere in perete precum si piese prelungire pe distante lungi. Mana curenta rotunda D44 se comercializeaza cu garnitura etansare inclusa pentru sticla 6.6.2 / 6.6.4 sau 8.8.2 / 8.8.4.

          2. Profil BV 6024 – mana curenta rectangulara cu dimensiuni  25 x 28 mm, cu lungimea de 6 ml, avand greutatea totala de 2,03  kg, in nuanta de aluminiu eloxat Argintiu Inchis (Inox) cu acoperire lucioasa si Argintiu Deschis Mat (Silver Matt). Profilul BV 6024 este complet accesorizat, cu coturi intoarcere, dop terminatie capat si prindere in perete precum si piese prelungire pe distante lungi. Mana curenta rectangulara 25 x 28 mm se comercializeaza cu garnitura etansare inclusa pentru sticla 6.6.2 / 6.6.4 sau 8.8.2 / 8.8.4.

           3. Profil BV 6023 – mana curenta decorativa cu dimensiuni  21 x 8 mm, cu lungimea de 6 ml, avand greutatea totala de 1,11  kg, in nuanta de aluminiu eloxat Argintiu Inchis (Inox) cu acoperire lucioasa si Argintiu Deschis Mat (Silver Matt). Profilul BV 6023 este  accesorizat, cu coturi intoarcere precum si piese prelungire pe distante lungi. Mana curenta decorativa mm se comercializeaza  pentru sticla  8.8.2 / 8.8.4.

X
Call Now Button