Balustrade din Sticla Incastrat in pardoseala

1. Balustrada din Sticla incastrata in pardoseala pt sticla 6.6.2 sau 8.8.2 mm

SISTEM BV 8502 - balustrada din sticla incastrata in beton

          Acolo unde se doreste ca sticla sa ocupe o pondere mai mare decat aluminiu, fata de sistemele clasice va propunem balustrada din sticla incastrata (ingropata) in pardoseala.

          Balustrada din sticla ingropata in pardoseala are la baza piesele de fixare sticla ale sistemului tip menghina standard 8500 si un profil din aluminiu continuu U de 6 metrii ce se ingroapa in beton.

          Balustrada din sticla BV 8502 ingropata / incastrata in pardoseala, distinge proiectele valoroase prin durabilitate si panorama nelimitata, practic, in afara de profilul de mana curenta (al carui montaj este optional pana la inaltimea de 1000 mm a panoului de sticla) singura parte vizibila de aluminiu fiind capacele superioare ornamentale, care sunt de altfel extrem de slim. 

Agrement sistem balustrada din sticla tip menghina standard: BV 8500

Schita cotata sistem balustrada sticla incastrata BV 8502

          Piesele incastrate in pardoseala ale sistemului BV 8502, sunt inchise armonios cu capacele ornametale ce sunt prevazute cu granitura speciala.

          Balustrada din sticla laminata si securizata 6.6.2 si 8.8.2 mm incastrata / ingropata in pardoseala, BV 8502 ofera vizibilitate nelimitata si stabilitate. Este singura solutie potrivita  privind  raportul calitate / pret balustrada din sticla incastrata in beton

    – Cel mai nou si sigur sistem in balustrade
    – Panorama nelimitata
    – Estetica perfecta
    – Curatire ursoara

Componentele sistemului

Detaliu tehnic pentru sticla 6.6.2 mm

          Balustrada din sticla incastrata in pardoseala, importata de firma noastra, BV 8502 este conceputa pentru cele trei variante de sticla laminata si securizata clasice: 6.6.2 mm, 8.8.2 mm si 10.10.2 mm, cele mai folosite variante sunt cele pentru sticla de 6.6.2 mm si 8.8.2 mm. 

          Balustrada este livrata in KIT, kit ul continand: piesa propriu – zisa de 15 mm, ce contine sistem fixare in pardoseala (ancore otel), sistem fixare / impanare sticla si garnituri etansare sticla in piesa; profilul din aluminiu extrudat U ce se ingroapa in beton si capacele laterale ornamentale cu garnitura pentru tipul de sticla folosit

Detaliu tehnic pentru sticla 8.8.2 mm

Detalii montaj

Detalii montaj etapa 1
Detalii montaj etapa 2
Detalii montaj etapa 3

Sistem Mana Curenta pentru sticla 16, 20, 24 mm si Accesorii de prindere si fixare

Toate sistemele prezentate mai sus sunt in stocul depozitului din Bulgaria ce apartine producatorului si partenerului nostru extern , livrarea se face de pe o zi pe alta sau in doua zile lucratoare de la comanda ferma.

X
Call Now Button