Balustrade din Sticla Cu fixare laterala

1. Balustrada din sticla cu fixare laterala in puncte: RS 3500 si RS 3500 AG

SISTEM RS 3500 si RS 3500 AG - fixare laterala in puncte

          Elementul monopunct RS 3500 pentru fixare sticla lateral este construit sa reziste montajului de sticla laminata si securizata 6.6.2 si 8.8.2 mm. Balustrada din sticla cu fixare laterala realizata din elementul monopunct RS 3500 este pretabila in zonele unde se doreste  atat vizibilitate nelimitata cat si siguranta maxima. Fixare laterala in puncte reprezinta o solutie alternativa pentru balustrade cu conexiune exterioara. 

          Producatorul nostru nu a incetat niciodata sa continue dezvoltarea acestui sistem, dovada vie o prezinta exact acest element monopunct pentru conexiune laterala a sticlei laminata si securizata 6.6.2 si 8.8.2, care este oferit atat in varianta standard – RS 3500 cat si in varianta ajustabila – RS 3500 AG.

          Balustrada din sticla fixata lateral in element monopunct RS 3500: design, siguranta, stabilitate, panorama nelimitata, curatenie si intretinere usoara.      

Specificatii Tehnice balustrada din sticla cu fixare laterala

RS 3500 - element fixare sticla lateral fix

Cotatie element fixare sticla lateral fix

          Elementul monopunct din Inox, denumit si regasit in piata larga ca si spider, este exterm de intalnit si practic privind conexiunea laterala a balustradei din sticla laminata si securizata. Sistemul oferit de noi, vine in intampinarea consumatorilor cu doua variante de productie:

          →  Spider Inox RS 3500, element fixare sticla laminata si securizata standard, cu corp de baza 30 mm, capac strangere sticla 15 mm, diametrul de 45 mm.

         →  Spider Inox RS 3500 AG, element fixare sticla laminata si securizata ajustabil, cu corp de baza 30 mm, capac strangere sticla 15 mm, diametrul de 45 mm avand in plus la partea de fixare la zid un cilindru ajustabil, ceea ce face posibil montajul de balustrada din sticla in lateral acolo unde rebordul materialului de finisare este mai mare de 30 mm

RS 3500 AG - element fixare ajustabil

Cotatie element fixare sticla ajustabil

Fisa tehnica element fixare 8.8.2 sticla lateral RS 3500

Fisa tehnica element ajustabil fixare sticla lateral RS 3500

2. Balustrada din sticla cu fixare laterala in consola: IC 2500 si IC 2500 SM

SISTEM IC 2500 - Consola din inox cu fixare pe pardoseala

SISTEM IC 2500 SM - Consola din inox cu fixare in lateral

Specificatii Tehnice consola Inox pentru balustrada din sticla 6.6.2 sau 8.8.2 mm

Schita tehnica consola din inox

Prezentare consola fixare pe pardoseala

Prezentare consola fixare pe lateral

          Consola din Inox IC 2500 , cu fixare pe pardoseala sau cu fixare in lateral, este un suport pentru fixare sticla laminata si securizata, realizat 100% din inox de inalta calitate si se foloseste acolo unde se doreste montarea unei balustrade din sticla laminata si securizata, in care sticla sa ocupe vizual o pondere cat mai mare, folosirea mainii curente nefiind necesara, aceasta se impune doar in cazul dorintei exprese a cumparatorului / beneficiarului. Sistemul IC 2500 poate fi folosit atat in interior (scari sau balcoane / terase), cat si pentru exterior ( scari, balcoane / terase. piscine, imprejmuiri spatii comerciale in aer liber, etc). Este un sistem de ultima generatie, stilat, cu o nota vizuala eleganta, robust si de incredere, extrem de practic si multifunctional, permitand montajul de sticla laminata si securizata 6.6.2 si 8.8.2 mm

Vedere panou cu consola fixata pe pardoseala

Vedere panou cu consola fixata in lateral

3. Balustrada din sticla 8.8.2 si 10.10.2 mm cu prindere laterala: BV 9500 S

SISTEM BV 9500 S - balustrada din sticla fixata lateral

          Sistemul din aluminiu tip menghina High Performance, BV 9500 S, pentru balustrada din sticla laminata si securizata cu grosime 8.8.2, 10.10.2 si 12.12.2 mm cu fixata lateral, este unicat. Caracteristica unica a balustradei din sticla laminata si securizata BV 9500 S este ca, sistemul permite, cu precizie si usurinta, fixarea – reglajul si alinierea panourilor de sticla cu ajutorul suruburilor de fixare si reglaj, nemafiind nevoie de profil aliniere sticla sau mana curenta, eliminand orice tip de problema privind fixarea laterala pe locuri cu oarecare panta in conditiile in care se doreste ca produsul finit sa fie fara nici un fel de abatere.

          Balustrada din sticla laminata si securizata 8.8.2, 10.10.2 si 12.12.2 mm, BV 9500 S cu fixare laterala asigura vizibilitate nelimitata si nu necesita montajul de mana curenta ceea ce face ca sistemul sa devina destul de eficient din prisma costurilor. De asemenea se incadreaza perfect in normele impuse de Euro Cod 1, putand fi montata aboslut in orice tip de spatiu.

Componentele sistemului

Schita tehnica cotata sistem BV 9500 S


          Sistemul BV 9500 S pentru fixare laterala sticla 8.8.2, 10.10.2 si 12.12.2 mm  este compus din piese de 20 cm lungime si capace laterala ornamentale.

          Inaltimea panoului de sticla poate fi montata pana la 1250 mm in conformitate cu toate normele de siguranta impuse de normative.

          Daca vreunul din panourile de sticla a fost crapat sau spart, poate fi inlocuit cu usurinta fara a demonta sistemul de balustrada sau afecta / strica suprafata de montaj.

Vedere de ansamblu sistem BV 9500 S

4. Sistem Mana Curenta pentru sticla 16, 20, 24 mm si Accesorii de prindere si fixare

Toate sistemele prezentate mai sus sunt in stocul depozitului din Bulgaria ce apartine producatorului si partenerului nostru extern , livrarea se face de pe o zi pe alta sau in doua zile lucratoare de la comanda ferma.

X
Call Now Button