Preturi Profile si accesorii Balustrade Rectangulare

1. Preturi profile patrate si rectangulare pentru balustrade din aluminiu eloxat

Mana curenta clasica 60 x 25

€ / Buc

Mana curenta 60 x 25 cu canal

€ / Buc

Montant patrat 40 x 40 cu 2 canale

€ / Buc

Montant patrat 40 x 40 cu 1 canal

€ / Buc

Clips pentru montant 40 x 40

€ / Buc

Bara ornament patrata 14 x 14

€ / Buc

Profil U 20 x 25 mm

€ / Buc

Clips pentru profil U 20 x 25 mm

€ / Buc

Preturile sunt valabile incepand cu 10.03.2022, sun exprimate in EURO, nu contin TVA si sunt afisate pentru 1 bara profil cu lungimea 6 m. Plata se face in LEI la cursul BNR +1.5%

          Preturile afisate mai sus, sunt valabile incepand cu 10.03.2022. Marfa se livreaza in 4 – 7 zile lucratoare de la comanda si confirmarea platii facturii proforme sau facturii de avans. Profilele se livreaza la 6 Ml prin Nemo Curier sau Dragon Star Curier, costurile de curierat cad in sarcina Cumparatorului. In Bucuresti si Ilfov marfa se livreaza cu auto propriu Vanzator, gratuit. Pentru livrarea marfii cu auto propriu al Vanzatorului in tara, costurile se discuta punctual, in functie de distanta si cantitatea comandata. Nunatele de profile livrate din stoc sunt: Argintiu Inchis.

NOTA: profilele se pot comercializa si debitate la cote, pentru preturi va rugam sa solicitati oferta specialistului nostru de vanzari.

2. Preturi accesorii balustrade patrate si rectangulare din aluminiu eloxat

Articulatie 60 x 25 cu 40 x 40

€ / Buc

Conexiune 60 x 25 cu 40 x 40

€ / Buc

Flansa inferioara pt 40 x 40

€ / Buc

Piesa fixare laterala 40 x 40

€ / Buc

Bulon otel Plin D 20 x 20 cm

€ / Buc

Bulon otel Gol D 20 x 22 cm x 5

€ / Buc

Bulon otel Gol D 20 x 40 cm x 5

€ / Buc

Tub ancora chimica 310 ml

€ / Buc

Ancora chimica cutie 1200 gr

€ / Buc

Cot 90' mana curenta 60 x 25

€ / Buc

Cot stg / dr mana curenta

€ / Buc

Cot sus / jos mana curenta

€ / Buc

Cot multidirectional

€ / Buc

Cot 90'profil U 20 X 25

€ / Buc

Cot 90' bara ornament 14 x 14

€ / Buc

Cot 135' bara ornament 14 x 14

€ / Buc

Dop capat mana curenta

€ / Buc

Dop capat profil U 20 x 25

€ / Buc

Dop capat bara ornament

€ / Buc

Prindere mana curenta IN perete

€ / Buc

Prindere mana curenta PE perete

€ / Buc

Inel prelungire mana curenta

€ / Buc

Inel prelungire bara ornament

€ / Buc

Suport decorativ bara ornament

€ / Buc

Piesa sticla fixa cu opritor

€ / Buc

Piesa sticla cu garnitura

€ / Buc

Preturile sunt valabile incepand cu 10.03.2022, sunt exprimate in EURO si nu contin TVA. Plata se face in LEI la cursul BNR +1,5%. Sunt afisate pentru 1 bucata accesoriu

Catalog electronic

Nuanta eloxat

Imaginile prezentate mai sus pot diferi pe alocuri de imaginea reala a produselor, de aceea, pentru inlaturarea de posibile erori, solicitati personalului nostru mostre de produs!!!

PRETURILE SUNT ACTUALIZATE SI SUNT VALABILE INCEPAND CU 10.03.2022

Modalitate de plata

          Toate preturile prezentate / ofertate catre Cumparator sunt pentru plata la lansarea comenzii ferme, in baza factura proforma / factura fiscala de avans. In cazul in care, Cumparatorul decide sa achite contravaloarea produselor in doua transe, preturile se vor major astfel: Pentru plata 80% avans – 20% dupa receptia produselor, inainte de ridicarea lor preturile vor creste cu 3%; Pentru plata 70% avans – 30% dupa receptia produselor, inainte de ridicarea lor, preturile vor creste cu 5%; Pentru plata 60% avans – 40% dupa receptia produselor, inainte de ridicarea lor, preturile vor creste cu 7%.

Termen de livrare. Livrare marfa

   Termen livrare profile si accesorii eloxate: toate profilele si accesoriile eloxate sunt pe stocul depozitului nostru pe toate cel patru nunate de eloxat: argintiu deschis, argintiu inchis, auriu, bronze, livrarea acestora se face in 4 – 7 zile de la comanda ferma. In cazul exceptional in care un reper sau mai multe dintr o anumita nuanta nu se alfa pe stocul depozitului nostru la data lansarii comenzii ferme acesta se livreaza nu mai tarziu de 10 – 15 zile lucratoare.


     Livrarea marfii: Marfa achizitionata este livrata in tara prin curierat rapid – Fan Courier sau Sameday Courier – pentru cutii si / sau pachete agabaritice, respectiv prin Nemo Courier, Dragon Star Courier pentru pachete de gabarit (profile 6 Ml). Toate taxele de curierat cad in sarcina exclusiva a cumparatorului. De asemenea putem face livrarea cu cu auto livrare propriu in Bucuresti si Ilfov, gratuit, in tara contra cost, negociabil, in functie de marimea comenzii si distanta. 

X
Call Now Button