0747.540.573 Vanzari Balustrade Aluminiu si sticla
0751.639.940 Vanzari lucrari sticla: Usi, Cabine dus, Pereti sticla

Luni - Vineri 9-18

office@balustradealuminiusisticla.ro

Balustrade Rotunde din Aluminiu Eloxat Cu bare orizontale

Balustrade rotunde din aluminiu eloxat – cu bare orizontale

Cu fixare lateralaCu fixare pe pardoseala

 

Balustrada rotunda din aluminiu eloxat cu bare orizontale: Clasic. Simplu. Elegant. Excelent - Pentru generatii intregi.

               Balustradele rotunde din aluminiu eloxat cu bare orizonatale de siguranta pot avea dispuse de la 2 la 7 bare orizontale, fixate fie direct pe montant imitand in acest fel balustradele din inox fie prin intermediul unui suport intermediar, denumit suport de traversa, creand in acest fel un aspect estetic unic.

               Balustrada din aluminiu eloxat cu bare intermediare de siguranta orizontale, poate avea montantii de sustinere dispusi cu prindere laterala sau prindere in pardoseala, in functie de geometria si design-ul fiecarei lucrari in parte.

 


Pentru lucrari executate vezi: GALERIE


 

                Scara, terasa, balcon, parapeti, pentru toate sistemul de balustrada rotunda din aluminiu eloxat cu bare intermediare de siguranta orizontale  are utilizari diverse: case, cladiri comerciale si de birouri, hale, devenind prin simpla utilitate un accesoriu arhitectonic de nelipsit.


               Balustrada rotunda din aluminiu eloxat cu bare de siguranta orizontale poate fi de asemenea montata in combinatie cu sticla, estetica produsului final este cu siguranta imbatabila, cele mai de intalnite si solicitate modele pentru tipul combinat sunt:

           1. Cu sticla securizata de 8 sau 10 mm, fixata intre montanti cu piese si 2 bare orizontale de siguranta fixate aleatoriu, conform dorintei clientului fie deasupra marginilor de sticla, fie dispuse centrat in fata panoului de sticla. Montajul balustradei putand fi executat fie pe pardoseala, fie lateral

 

 

 

 

 

 

        2. Cu sticla securizata de 8 sau 10 mm, fixata intre montanti cu piese si 4 bare orizontale de siguranta fixate aleatoriu, conform dorintei clientului fie deasupra marginilor de sticla, fie dispuse centrat in fata panoului de sticla. Montajul balustradei putand fi executat fie pe pardoseala, fie lateral

 

 

 

 

 

 

NOTE: - sticla de 8 sau 10 mm securizata poate fi: clara, mata, sau colorat bronze.

 - preturile pentru reperele de mai sus se intocmesc strict pe obiectiv


               De asemenea, pentru un aspect unic si modern, balustrada rotunda din aluminiu eloxat poate fi executata cu montanti fixati pe fiecare treapta  in cazul scarilor sau la o distanta de 30 cm in cazul balcoanelor si teraselor, rezultatul obtinut fiind excelent:

              1. Varianta clasica, cu montanti FARA elemente decorative sau bare de siguranta orizontale, dispusi pe fiecare treapta a scarilor sau la o distanta de 30 cm in cazul balcoanelor. Acest model de balustrada se poate monta cu fixarea atat pe pardoseala cat si lateral


                   2. Varianta clasica, cu montanti CU elemente decorative sau bare de siguranta orizontale, dispusi pe fiecare treapta a scarilor sau la o distanta de 30 cm in cazul balcoanelor. Acest model de balustrada se poate monta cu fixarea atat pe pardoseala cat si lateral.


              Eloxata, in varianta clasica de productia: aurie, argintiu deschis, argintiu inchis (imitatie inox, sau sampanie (bronze sau vopsita in sublicromie imitatie lemn (Stejar auriu, Nuc, Mahon, Wenghe si alte nuante), balustrada rotunda din aluminiu eloxat cu bare orizontale de siguranta, reprezinta varianta mai ieftina dar nu mai putin durabila decat balustrada din inox, dimpotriva.


PALETAR NUANTE ELOX STOC: AICI 


               Toate balustradele din aluminiu eloxat oferite de firma noastra, au certificare CE, certificari de rezistenta la impact si certificari de tratare a suprafetelor, durata de viata oferita de producator fiind de peste 50 ani.

 

Avantajele de a folosi balustrade din aluminiu eloxat:

- eloxarea este garantata 50 ani;

- nu se exfoliaza, nu-si pierde culoarea;

- se monteaza usor si la nevoie se poate demonta, remontajul fiind de asemenea facil;

- fiind un sistem modular, nu se sudeaza, prin acest mod poata fi montata de orice persoana cu o baza de cunostiinte minime, se evita fumul si riscul de a se arde pardoseala sau peretii;

- confera un design placut spatiului, putandu-se cu usurinta curba dupa raza, vopsi in sublicromie Imitatie Lemn sau electrostatic in orice RAL;

- si nu in ultimul rand este o varianta economica, ieftina, pentru o balustrada in comparatie cu inoxul, diferenta putand ajunge si cu 50% mai putin.

Unde puteti monta o balustrada rotunda din aluminiu eloxat cu bare orizontale de siguranta: 

- la malul marii acolo unde briza sarata este dusmanul altor tipuri de balustrade;

- in piscine, acolo unde calcarul ataca metalele;

- hoteluri, vile, pensiuni, case particulare aflate in zone cu ape minerale izotermale sau hipertermale cu diferite compozitii chimice sulfuroase, clorurate, calcice, sodice, care de asemenea sunt dusmanul altor metale ;

- case particulare:pe casa scarii, balcoane, terase, etc, putand-se realiza cu usurinta si alte tipuri de constructii usoare precum foisoare, inchideri de terasa cu acoperis, etc;

- imprejmuire parcari mall-uri;

- imprejmuire piscine;

- blocuri rezidentiale respectabile;

 

               Putem executa montaj de balustrade rotunda din aluminiu eloxat cu usurinta in orase precum: Giurgiu, Alexandria, Turnu Magurele, Constanta, Mangalia, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Vaslui, Bacau, Roman, Piatra Neamt, Iasi Buzau, Ploiesti (si toate localitatile limitrofe: Slanic Prahova, Valenii de Munte, etc), Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Turnu Severin, Resita, Hunedoara, Deva, Brasov (si toate localitatile de pe Valea Prahovei: Breaza, Campina, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, etc), Fagaras, Sibiu, Alba Iulia, Sighisoara, Targu Mures, Turda, Cluj Napoca si la cerere in orice oras. De asemenea ne puteti solicita pentru montaj balustrada din aluminiu eloxat, vopsita ral sau imitatie lemn in orice loc din Bucuresti ( sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 ) precum si in orice localitate din judetul Ilfov (Saftica, Snagov, Balotesti, Izvorani, Corbeanca, Otopeni, Chiajna, Rosu, Domnesti, Ciorogarla, Bolintin Deal si Vale, Magurele, Jilava, Bragadiru, Mihailesti, Voluntari, Pipera, Tunari, Afumati, Stefanesti, Berceni, Vidra, Popesti Leordeni, etc)

 

Daca vrei sa devii distribuitorul nostru, in orice oras din tara, te rugam sa ne contactezi, iti oferim cele mai bune preturi pentru balustrade din aluminiu rotunde sau patrate, eloxate sau imitatie lemn!!!

 

 

 

SC BALUSTRADE ALUMINIU, STICLA, OTEL SRL | © 2017 Toate drepturile rezervate. - Site realizat de Wowspiders

Scroll to Top
WhatsApp chat