0747.540.573 Vanzari Balustrade Aluminiu si sticla
0751.639.940 Vanzari lucrari sticla: Usi, Cabine dus, Pereti sticla

Luni - Vineri 9-18

office@balustradealuminiusisticla.ro

Balustrade Rectangulare din Aluminiu Eloxat Cu sticla

 

Cu fixare pe pardoseala

Cu fixare laterala

 

Balustrade din aluminiu patrate cu sticla: Limbajul formelor drepte – Stil si Perfectiune. Design Exclusivist

 

           Balustrada patrata din aluminiu cu sticla, are cea mai larga arie de acoperire: case, cladiri rezidentiale, pentru proiecte cladiri comerciale sau de birouri, terase, restaurante, renovari de orice tip, piscine, etc.

           Pentru scara interioara sau exterioara, terasa, balcon, construite pe modelul cu piese pentru sticla fixata intre montanti, pe modelul cu piese pentru sticla fixata in exteriorul montantilor, pe modelul cu profile pentru sticla fixata intre montanti sau in exteriorul lor, sau pe modelul cu spider pentru sticla fixata in exterior, balustrada rotunda din aluminiu cu sticla intregeste personalizarea, eleganta si rafinamentul oricarui spatiu unde sunt instalate.

 

Prin vastitatea de posibilitati in executia sticlei: simpla securizata de 8 mm, 10 mm sau 12 mm; laminat-securizata 5.5.2 mm, 6.6.2 mm; simplu laminata 4.4.2 mm, 5.5.2 mm, 6.6.2 mm; clara, mata, vopsita in camp electrostatic, vopsita cu model, sablata in camp,  sablata cu model, taiata in diferite forme, cu gauri si/sau decupaje pe toata aria panoului de sticla, balustrada rotunda din aluminiu cu sticla intruneste toate cele patru conditii pentru un sistem exceptional: resistenta, panorama nelimitata, estetica perfecta, curatire usoara.

 

 


Pentru lucrari executate vezi: GALERIE 


 

          Eloxata, in varianta clasica de productia: aurie, argintiu deschis, argintiu inchis (imitatie inox, sau sampanie (bronze) sau vopsita in sublicromie imitatie lemn (Stejar auriu, Nuc, Mahon, Wenghe si alte nuante), cu o vasta posibilitate in folosirea diferitelor de tipuri si modele de sticla, balustrada rotunda din aluminiu eloxat cu sticla, reprezinta liantul perfect intre siguranta si design impecabil.


PALETAR NUANTE ELOX STOC: AICI   


 

           Balustrada patrata din aluminiu eloxat cu sticla, are montantii de sustinere dispusi cu prindere laterala sau prindere in pardoseala, in functie de geometria si design-ul fiecarei lucrari in parte.

In principal, balustrada patrata din aluminiu eloxat cu sticla se poate executa in cateva modele din care va prezentam cele mai uzuale:

           1. Cu sticla fixata intre montanti pe piese. Este un model clasic de balustrade din aluminiu cu sticla, foarte des intalnit, permite montajul sticlei de 6 , 8 sau 10 mm, se poate monta atat cu fixare laterala cat si cu fixare pe pardoseala si reprezinta modelul cel mai ieftin din gama

     

 

 

 

 

                 2. Cu sticla fixata pe profile, fie intre montanti, fie in exteriorul montantilor. Este un model de balustrade din aluminiu cu sticla exclusivist ce imbina perfect sistemul de profile rotund cu sticla, permite montajul sticlei de 6 , 8 sau 10 mm, se poate monta atat cu fixare laterala cat si cu fixare pe pardoseala, atat pe scari cat si pe planuri drepte.                                                    

                       

                3. Cu sticla fixata IN PARTEA INFERIOARA pe profil U iar in PARTEA SUPERIORA in mana curenta rectangulara ce are prevazut canal special pentru sticla, in exteriorul acesteia. Este un model de balustrade din aluminiu cu sticla , in care sticla se monteaza doar in exteriorul montantilor si este pretabil pentru cladiri rezidentiale. Permite montajul sticlei de 8 sau 10 mm, se poate monta atat cu fixare laterala cat si cu fixare pe pardoseala, atat pe scari cat si pe planuri drepte.

 

 

 

 

                                                             

           In functie de dorinta fiecarui client in parte si de locul de amplasare a balustradei din aluminiu, sticla poate fi inlocuita cu succes de alte materiale: policarbonat, plexiglass, eternit, lemn. Cea mai des intalnita varianta de schimbare a sticlei cu un alt material este: balustrada din aluminiu cu policarbonat, in acest mod se pot realiza cu usurinta GRADURI DIN ALUMINIU CU POLICARBONAT, costurile in comparatie cu sticla fiind evident mult mai mici.

                  Toate balustradele din aluminiu eloxat oferite de firma noastra, au certificare CE, certificari de rezistenta la impact si certificari de tratare a suprafetelor, durata de viata oferita de producator fiind de peste 50 ani.

 

             Avantajele de a folosi balustrade din aluminiu eloxat:

- eloxarea este garantata 50 ani;

- nu se exfoliaza, nu-si pierde culoarea;

- se monteaza usor si la nevoie se poate demonta, remontajul fiind de asemenea facil;

- fiind un sistem modular, nu se sudeaza, prin acest mod poata fi montata de orice persoana cu o baza de cunostiinte minime, se evita fumul si riscul de a se arde pardoseala sau peretii;

- confera un design placut spatiului, putandu-se cu usurinta curba dupa raza, vopsi in sublicromie Imitatie Lemn sau electrostatic in orice RAL;

- si nu in ultimul rand este o varianta economica, ieftina, pentru o balustrada in comparatie cu inoxul, diferenta putand ajunge si cu 50% mai putin.

                 Unde puteti monta o balustrada patrata din aluminiu eloxat cu sticla: 

- la malul marii acolo unde briza sarata este dusmanul altor tipuri de balustrade;

- scoli, gradinite, institutii tehnice

- in piscine, acolo unde calcarul ataca metalele;

- hoteluri, vile, pensiuni, case particulare aflate in zone cu ape minerale izotermale sau hipertermale cu diferite compozitii chimice sulfuroase, clorurate, calcice, sodice, care de asemenea sunt dusmanul altor metale ;

- case particulare: balcoane, terase;

- imprejmuire parcari mall-uri;

- imprejmuire piscine;

- blocuri rezidentiale respectabile;

                Putem executa montaj de balustrade patrata din aluminiu eloxata cu sticla cu usurinta in orase precum: Giurgiu, Alexandria, Turnu Magurele, Constanta, Mangalia, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Vaslui, Bacau, Roman, Piatra Neamt, Iasi Buzau, Ploiesti (si toate localitatile limitrofe: Slanic Prahova, Valenii de Munte, etc), Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Turnu Severin, Resita, Hunedoara, Deva, Brasov (si toate localitatile de pe Valea Prahovei: Breaza, Campina, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, etc), Fagaras, Sibiu, Alba Iulia, Sighisoara, Targu Mures, Turda, Cluj Napoca si la cerere in orice oras. De asemenea ne puteti solicita pentru montaj balustrada din aluminiu eloxat, vopsita ral sau imitatie lemn in orice loc din Bucuresti ( sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 ) precum si in orice localitate din judetul Ilfov (Saftica, Snagov, Balotesti, Izvorani, Corbeanca, Otopeni, Chiajna, Rosu, Domnesti, Ciorogarla, Bolintin Deal si Vale, Magurele, Jilava, Bragadiru, Mihailesti, Voluntari, Pipera, Tunari, Afumati, Stefanesti, Berceni, Vidra, Popesti Leordeni, etc)

 

 Daca vrei sa devii distribuitorul nostru, in orice oras din tara, te rugam sa ne contactezi, iti oferim cele mai bune preturi pentru balustrade din aluminiu rotunde sau patrate, eloxate sau imitatie lemn!!!

 

Copyright © 2017-2019 Toate drepturile rezervate. - Site realizat de Custom Web Solution

Scroll to Top
WhatsApp chat