0752.869.043 Vanzari Balustrade Aluminiu si sticla

Luni - Vineri 9-18

office@balustradealuminiusisticla.ro

Sisteme din aluminiu tip menghina pentru baustrade din sticla 6.6.2, 8.8.2, 10.10.2 si 12.12.2 mm cu montaj pe pardoseala

1. Sistem tip menghina cu fixare pe pardoseala pentru sticla 6.6.2 sau 8.8.2 mm

SISTEM BV 8500 - Balustrada din sticla cu fixare pe pardoseala

          Sistemul din aluminiu tip menghina cu piese de lungime 15 cm si capace laterale ornamentale, cu fixare pe podea, BV 8500, realizat pentru balustrada din sticla 6.6.2 si 8.8.2 mm, distinge proiectele valoroase prin durabilitate si estetica, fiind totodata un sistem nou in piata de sisteme din aluminiu pentru balustrade din sticla.

           Asa cum a fost conceput, cu respectarea prescriptiilor tehnice de montaj, sistemul perimte montaj de sticla cu inaltimea de pana la 1250 mm fara a se folosi mana curenta pe partea superioara a sticlei, inaltimea sticlei putand creste pana la 1400 mm doar cu folosirea obligatorie a unui profil de mana curenta pentru sticla. Sistemul BV 8500 este agrementat privind testele de rezistenta la impact si se poate instala in toate zonele impuse de normativele Eurocod 1, pretul sistemului fiind cel mai mic din piata.

Certificare de Rezistenta la Impact balustrada din sticla - Sistem BV 8500

Balustrada din sticla 662 sau 882 cu fixare pe pardoseala

         Sistemul din aluminiu tip menghina pentru balustrada din sticla  6.6.2 si 8.8.2 mm cu fixare pe pardoseala BV8500, ofera durabilitatea prin simpla conexiune intre sticla si podea fiind totodata cel mai ieftin sistem din aluminiu pentru balustrada din sticla, noi il oferim pietei din Romania la pret de distributie, in mod exclusiv.

    - Cel mai nou si sigur sistem in balustrade
    - Panorama nelimitata
    - Estetica perfecta
    - Curatire ursoara

Componentele Sistemului

Schita tehnica cotata capac model drept

          Sistemul din aluminiu tip menghina pentru confectionare balustrade din sticla cu grosimi 6.6.2 si 8.8.2 mm, cu fixare pe pardoseala, importat de firma noastra, cunoscut sub numele producatorului: BV 8500  se produce cu doua modele de capac lateral: drept si rotunjit, ambele avand marginile superioare tesite. Sistemul este livrat la  KIT, kit ul continand: piesa propriu - zisa, sistem fixare / impanare sticla si garnituri etansare sticla in piesa. Se incadreaza perfect in normativele prevazute de Eurocod 1 privind siguranta.

Schita tehnica cotata capac model rotunjit

Detalii de montaj

2. Sistem tip menghina cu fixare pe pardoseala pt sticla 8.8.2, 10.10.2 sau 12.12.2

SISTEM BV 9500 - Balustrada din sticla cu fixare pe pardoseala

           Sistemul din aluminiu pentru balustrada din sticla cu grosimi de 8.8.2, 10.10.2, 12.12.2, este un sistem nou, produs si patentat de producatorul nostru extern.

          Principala particularitate a acestui sistem este ca, datorita ingeniozitatii modalitatii de fixare a acestuia, sistemul ofera stabilitate maxima si avand in vedere acest fapt permite montajul sticlei cu o inaltime de pana la 1250 mm fara mana curenta fiind in parametrii cu toate masurile privind siguranta impuse de normativele in vigoare , din acest punct de vedere sistemul genereaza costuri scazute in raport cu alte sisteme similare ce necesita si montarea mainii curente pe capatul sticlei.

         Sistemul BV 9500 este agrementat privind testele de rezistenta la impact Giordano Studio si este un sistem patentat, acesta putand fi instalat i toate zonele impuse de normativele Eurocod 1.

Componentele sistemului

Certificare de Rezistenta la Impact balustrada din sticla BV 9500

Schita tehnica cotata balustrada din sticla sistem BV 9500

          Sistemul din aluminiu BV 9500 pentru balustrada din sticla cu grosime 8.8.2, 10.10.2 si 12.12.2 mm are la baza un sistem nou si inovativ compus din piese aluminiu cu fixare pe pardoseala cu dimensiuni: lungime 200 mm x latime 80 mm x inaltime 120 mm ce se mascheaza armonios cu capace laterale ornamentale din aluminiu eloxat, produse la 6 Ml 

 → O balustrada noua cu stabilitate ridicata putand fi instalata fara probleme in toate zonele Eurocod 1.

→ Indicata si potrivita pentru cladiri publice fiind sigura la superlativ

→ Instalarea este simpla si rapida, iar intretinerea este extrem de facila

→ O noua generatie de balustrade din sticla cu panorama nelimitata

→ Raportul calitate - pret este desavrsit 

3. Sistem tip menghina cu fixare pe pardoseala pt sticla inclinata 6.6.2 si 8.8.2 mm

SISTEM WZ 6500 - Balustrada din sticla inclinata 8.8.2 mm

 

          Balustrada din sticla inclinata WZ 6500 reprezinta din start o aparitie impresionanta.

          Cea mai interesanta parte a acestui model este tesitura din interiorul piesei care face ca, in momentul montajului sticlei sa ofere cladirii pe care este montata o unica interioara si exterioara infatisare.

          Sistemul de profile din aluminiu pentru balustrade di sticla permite montajul sticlelor de 12 sau 16 mm de pana la 1150 mm fara mana curenta, cu mana curenta inaltimea putand creste pana la 1350 mm

→ Un sistem din aluminiu pentru balustrada din sticla cu grosimi de 6.6.2 si 8.8.2 mm nou si inovativ ce ofera cladirilor pe care este instalat u aparitie unica.

→ Indicat si potrivit pentru cladiri publice fiind un sistem sigur la superlativ respectand toate normativele Eurocod 1

→ Instalarea este simpla si rapida, iar intretinerea este extrem de facila

→ O noua generatie de balustrade din sticla cu panorama nelimitata

→ Raportul calitate - pret - siguranta - estetica este desavrsit 

Componentele sistemului

4. Sistem complet de Mana Curenta pentru sticla 6.6.2, 8.8.2, 10.10.2 mm cu Accesorii de intoarcere, prindere si fixare

Toate sistemele prezentate mai sus sunt in stocul depozitului din Bulgaria ce apartine producatorului si partenerului nostru extern , livrarea se face de pe o zi pe alta sau in doua zile lucratoare de la comanda ferma.

Copyright © 2017-2019 Toate drepturile rezervate. - Site realizat de Mentenanta Site

Scroll to Top
WhatsApp chat